časovni stroj

Časovni stroj: čas tvoj zaveznik ali tvoj sovražnik

Sprva je dobro razumeti, katere sile vplivajo na nas in kako so povezane s časom. Čas ima neizmerno moč in lahko dela za nas. To pomeni, da podpira silo vrline, katera nam prinaša rezultate, zadovoljstvo in srečo. Sila vrline omogoča da čas dela za nas, tako oseba lažje ozavesti omejujoča prepričanja in blokade.

Prijavi se
zakoreninjene blokade

Zakoreninjene blokade: ozaveščanje in definiranje omejujočih prepričanj

Skozi proces delavnice posameznik spozna in ozavesti njegov glavni izziv v obliki omejujočih prepričanj ali blokad. Ta izkušnja je za posameznika zelo intenzivna, kar rezultira v izredno močno željo po odpravi oz transformiranju blokade.

Prijavi se
notranji preboj

Notranji preboj: glavni razlog vseh zaviralcev uspeha in zaslužka

Udeleženec spozna svojo vlogo, katera mu zavira uspeh in zaslužek obenem pa spozna katera vloga mu je najbolj pisana na kožo za njegov uspeh in srečo. S pomočjo orodji udeleženec prične udejanjati svoj preboj.

Prijavi se
moč telesa

Moč telesa

Vsak udeleženec deluje po svojem podzavestnem zapisu. Ta zapis zajema vsa prepričanja, blokade, strahove ter nagnjenosti. Večina ljudi ima o sebi sliko, ki pa v realnosti ne drži. Primer: Nekdo ima predstavo o sebi, kako zelo dobro mu gre à vsi ostali pa vidijo da mu ne gre. S pomočjo telesa, bodo udeleženci ugotavljali resnico, kaj za njih drži. Primer, na delavnici so bili nad vsem presenečeni, kako je možno, da osebi telo sporoča da ni vredna ali pa da so prodajalci slabi? Ona pa ima prepričanje kako zelo dobra je v prodaji. Zanimivo, kaj ne? Tako skupaj spoznavamo resnico o sebi preko telesa, kajti telo nikoli ne laže.

Prijavi se
moč delovanja

Moč delovanja

Spoznali boste kaj pomeni moč delovanja skozi praktično vajo igranja vlog. Vsak izmed nas nosi v sebi zgodbe, katere niso bile izrečene in sedaj je čas da pridejo na plano. To je izredno osvobajajoče obenem pa udeleženec pridobiva na pogumu. Skozi celotno delavnico oseba spozna svojo moč delovanja, katera je zelo pomembna za stabilen posel oz življenje. Um je potrebno premagati, da postane naš prijatelj.

Prijavi se
delovanje iz moči

Delovanje iz moči

Vseh prvi pet delavnic je priprava, da posameznik spusti zaviralce svoje moči in končno stopi v svojo moč. Obenem spusti svoj glavni zaviralec, ki ga je do sedaj zelo do dobra spoznal in ga tudi mentalno premagal. Sedaj pa je čas, da se od njega poslovi tudi telo in podzavest. Glavni vpliv na rezultate oz posel ima naša osebnost, ki jo »nasprotna« stran zelo čuti. Čas je, da pričnejo čutiti moč, suverenost in pozitivizem. In čas je da stopite v svojo moč tudi vi.

Prijavi se