Nalaganje Dogodki
Ta dogodek je minil.

Vljudno vabljeni 6.5.2019 na dogodek Pogovor s Tadej Zevnikom – Knjižnica Pavla Golie. Tadej Zevnik v pogovoru s Katja Krajnc bo na podlagi svoje knjige Svoboden v srcu, govoril o številnih izkušnjah, ki so ga vodile od bolečega otroštva, težavnega najstništva in kasneje do poslovneža, dodaja lastne refleksije, vse z enim samim namenom – spodbuditi ljudi, da se začnejo v večji meri zavedati svojih lastnih zgodb, strahov, prepričanj in raznih občutkov in poiskati njihovo pot do lahkotnosti v osebnem in poslovnem življenju. Spremenite vašo zgodbo v zgodbo navdiha in motivacije.

Zagotovo se vam je že zgodilo, da se trudite v svojem življenju nekaj spremeniti, celo menjate pristope k temu in se na tem področju izobražujete. Nato ugotovite da kljub temu, da ste vložili veliko časa, truda imate občutek da se vrtite v istem krogu. Govorili bomo tudi zakaj? Lahko smo luč, ki sveti naokoli ali pa žrtev lastnih zgodb, strahov in prepričanj.

Čas je da odvržemo nahrbtnike in maske, katere krivično zakrivajo naš pravi obraz.

Dogodek je vas brezplačen, tako da vljudno vabljeni. Se veselimo vašega druženja z nami v sredo 6.5.2019 ob 19.00 v knjižnic Pavla Golie na naslovu Kidričeva ulica 2, 8210 Trebnje

Vse najboljše še naprej.

Share This Story, Choose Your Platform!