Nalaganje Dogodki
Ta dogodek je minil.
Spoštovani,


Ko sem pred enim letom sklenil, da napišem svojo zgodbo, niti sam nisem verjel, da bo ta dan prišel tako hitro. Dan, ko imam pred vami zgodbo, napisano z namenom, da bi bila navdih ljudem, ki potrebujejo roko spodbude in ljubezni.

Šele sedaj se zavedam, kako preprosto je bilo zaupati in sprejeti odločitev ter zaživeti svojo pot.

V  torek, 19. 9. 2017, vas ob 19. uri vabim na Špico (gostilna Livada, Hladnikova cesta 15 v Ljubljani), da se mi pridružite ob predstavitvi moje prve knjige z naslovom Svoboden v srcu. Vodila bo

Tadeja Zupan Arsov, voditeljica Žarenja novih energij. Iskreno me tudi veseli, da bo moja in vaša gostja navdihujoča Snježana Ristić, Master caoch. Predviden čas programa je 1h, nato pa bomo skupaj nazdravili in se podružili.

Potrudite se, da dogodka ne zamudite, saj se dajem s svojo knjigo na razpolago pri bistvenem vprašanju: kako stopiti na lastno pot oziroma živeti življenje z lastno namero.

Gotovo vam bom s knjigo Svoboden v srcu pomagal in dal smernice:
* kako zaživeti življenje bolj polno in radostno
* kako osvoboditi, razumeti in imeti bolj ljubče odnose do vaših najbližnjih in ostalih
* predvsem pa: kako osvoboditi sebe in slediti poti, katera vas osrečuje in radosti.

 

Rad bi vas spomnil, da prednaročilo s popustom še vedno traja in se zaključi v ponedeljek, 18. september. Prijazno vabim, da si naročite izvod že vnaprej! https://tadejzevnik.com/izdelek/svoboden-v-srcu/


Izredno vesel bom, če boste na tem res pomembnem dogodku zame z mano. Se že veselim.
Tadej Zevnik

Prijavite se preko spodnjega obrazca.

    https://youtu.be/6ji0ptX49Ew

    Share This Story, Choose Your Platform!