Loading Events
This event has passed.

Delavnica “Premagaj strahove in blokade”:

Vsak izmed nas ima svoj nahrbtnik, ki ga nosi s seboj in razrešuje njegovo vsebino. V otroštvu smo bili tako ali drugače vsi zaznamovani. Vsakdo z izjemno prijetnimi spodbudami in tudi negotovostjo: s strahovi, z občutki manjvrednosti, da nisem dovolj dober, si ne zaslužim, z blokadami in dogodki, ki danes vplivajo na naš način obnašanja, delovanja in dojemanje sveta. Vsak izmed nas je dobil svoj nahrbtnik, od nas samih pa je odvisno, ali ga bomo praznili ali nas bo še dodatno težil. Čas je da pogledamo, kaj se skriva v njem in snamemo očala, ki krivično zakrivajo naš pravi obraz.

Ste že slišali za rek: več kot na sebi naredite, večje nagrade dobite. Lažji, kot je nahrbtnik, bolj produktivno in srečno je naše življenje. Za začetek pa moramo postaviti močan temelj naši primarni celici, kjer smo nahrbtnik tudi začeli polniti. Prejeli boste točno formulo, kaj narediti, da ta temelj dobi pravo mesto in s tem tudi vaše življenje.

Delavnica je namenjena

– vsem, ki želite postaviti trdni temelj za grajenje trajnostnih odnosov
– vsem, ki želite napredovati v karieri, odnosih ali osebni rasti
– vsem, ki želite pogledati svoje strahove, blokade in omejujoča prepričanja
– vsem, ki želite ugotoviti, od kod prihaja vaš nahrbtnik in zakaj ga morate nositi
– vsem, ki vas morda stiska v prsih, pa ne najdete pravega vzroka
– vsem, ki iščete svoj pot in odgovor na vprašanje ZAKAJ

 

Verjamem, da vas je vsaj ena od postavk nagovorila, zato želim, da se vidimo v soboto, 25. 5. 2019, ob 9.00, na naslovu Vodovodna cesta 99 v Anima Soma centru. Delavnica bo trajala od 9.00 do 13.00. V ceno je vključena okusna vegetarijanska pojedina (ob 13.00) in vsak udeleženec dobi IZJEMNO darilo v vrednosti 30 €. (Najraje bi vam kar povedal, pa vednar vam ne želim pokvariti presenečenja in navdušenja.)

Vrednost delavnice je 69 €. Število mest je omejeno na 15, tako da pohitite z prijavo. Prijavite se lahko direktno na e-mail naslov tadej.zee@mail.com ali na spodnjem obrazcu.

    Veselim se našega druženja in premagovanja tistih delčkov v nas, ki so ovira na naši poti.

    Mnenje udeleženke: Hvala Tadej Zevnik za vse koristne napotke,ki si jih z nami delil na delavnici in osebno. Res so se mi že kmalu začele dogajat stvari,ki jih prej nisem znala razrešit,ne samo s starši,ampak tudi na drugih področjih. Hvala ti še enkrat za vse spodbudne besede,pa komaj čakam da se spet vidiva. Lin Zadnjikar

    Lep in srčen pozdrav

    Tadej

    Share This Story, Choose Your Platform!