Loading Events
This event has passed.

Ugotovili boste, da obstaja “čarovniška paličica” za vašo samopodbo.

Bliža se poletje in verjetno bi se radi počutili kar najbolje v svoji koži, mar ne? Ste oseba, ki se večkrat gleda v ogledalo – pa vendar si še kar niste všeč? Ali ste oseba, ki se, ne glede na to, kje je in kaj nosi na sebi, še vedno ne počuti dovolj dobro v svoji koži?

V kolikor ste na katero vprašanje zgoraj odgovorili z da, vas povabim na dogodek, ki sem ga osnoval na doživeti lastni izkušnji.
“Tadej Zevnik izraža pronicljiv čut za razumevanje samega sebe, ki ga na prepričljiv in popolnoma sebi lasten način spaja s tradicionalnimi filozofijami in psihološkim znanjem. Poglobljeno reflektira življenjske dogodke, ki so se mu zrvstili v bolečem otroštvu, težavnem najstništvu in kasneje kot poslovnežu. Spodbuja ljudi, da se začnejo v večji meri zavedati lastnih zgodb in poiskati njihovo pot do lahkotnosti v osebnem in poslovnem življenju. S svojo modrostjo in karizmo dosega, da tudi zgodbe obiskovalcev postanejo takšne, ki jih kar ne moreš nehati poslušati!”

 

Dogodek je namenjen vam, ki:
– imate izzive s slabo samopodobo,
– se počutite manjvredno,
– se ne počutite dobro v svoji koži,
– imate probleme iz otroštva,
– vas stiska v prsih in ne veste zakaj,
– imate zakrčene odnose
– imate izzive s strahovi in blokadami.

Poleg vseh ostalih koristi za vas, je najbolj pomembna ta, da boste spoznali vašo “čarovniško paličico”, ki vam bo pomagala rešiti izzive s samopodobo. :)
– prejeli boste učinkovito formulo za izboljšanje odnosov.
– vplivali bomo, da se bomo počutili dovolj in vredne.
– prejeli boste način kako opraviti z otroštvom
– prejeli odgovore zakaj nas stiska v prsih

Z vami bom delil svojo osebno zgodbo od travmatičnih dogodkov v otroštvu, kasneje občutkov manjvrednosti, slabe samopodobe ter sovraženja samega sebe in vam razkril tehnike, s katerimi sem se teh stvari rešil in kot rezultat dosegel tudi izjemno lepe osebne in poslovne rezultate. Zelo rad se osebno posvetim ljudem, zato je razpisanih samo 10 mest.  To je zadnja delavnica v tej sezoni, zato izkoristite ceno: za prve tri samo 39€, namesto 49€. Dogodek bo potekal 20.6.2019 od 18ih do 21ih v Anima Soma centru na Vodovodni cesti 99a v Ljubljani.

Mnenje udeleženke: Hvala Tadej Zevnik za vse koristne napotke, ki si jih z nami delil na seminarju, delavnici in osebno. Res so se mi že kmalu začele dogajati stvari, ki jih prej nisem znala razrešiti, ne samo s starši, ampak tudi na drugih področjih. Hvala ti še enkrat za vse spodbudne besede, pa komaj čakam, da se spet vidiva. Lin Zadnjikar

Transformacija je težka, toda ostajati isti in isti je še težje. Jay Shetty

Če pomislite, s katero odločitvijo boste lažje shajali ali želite ostati isti z vsemi občutki ali v enem seminarju narediti večji premik k svobodi v srcu oz vredni samopodobi.

Prijava preko emaila info@tadejzevnik.com ali sms 031532045 s sporočilom prijava na delavnico samopodobe Ljubljana.

Več o meni na spletni strani www.tadejzevnik.com

Se že veselim druženja z vami. Lep pozdrav. Tadej

Share This Story, Choose Your Platform!