Loading Events
This event has passed.

Inspirativna delavnica na Turistični vasi Pristava za vse tiste, ki želite razumeti otorštvo in njegov vpliv na vaše življenje. Postanite notranje zadovoljni in opazujte kako se vse na zunaj spremeni.

Zakaj ta dogodek?

V današnjih časih veliko ljudi bere knjige, dela na sebi in iščejo odgovore kako priti do notranjega zadovoljstva. Poskušajo razumeti svoje otroštvo in odstreti skrivnosti otroštva, da bi postali bolj uspešni v odnosu do sebe in drugih, pa jim nikakor ne uspeva. Obstaja množica skritih ljudi, ki potrebujejo podporo da bodo lažje videli svoje potenciale in odstrli stare okove. Vsi si želimo, da bodo naslednje generacije otrok bolj čiste in bolj ljubeče.

Na dogodku boste doživeli še:
– varno okolje za delitev izkušenj.
– rešitev za postavitev pristnih odnosov
– širše razumevanje otroštva in njegovih posledic
– videli boste kako se lahko vse na zunaj spremeni

Komu je namenjen dogodek:
– tistim ki iščete notranje zadovoljstvo
– tistim ki si želite uravnoteženih odnosov
– tistim, ki želite da se vse na zunaj spremeni
– tistim, ki želite predati otrokom pozitivne vzorce
– tistim, ki si želite več srčnosti in radosti

Dovolite si delavnico doživeti v naravi skupaj z nami. Narava že sama posebi pomirja in spodbuja. Zato pohitite z prijavo, kajti število mest je omejeno na 20.

Datum, ura in lokacija:
10.8.2019 ob 18ih – 21ih.
Lokacija: Turistična vas Pristava
Pristava nad Stično 4, Ivancna Gorica
Kotizacija: 40€

V kolikor kotizacijo poravnate do vključno 8.8.2019 je za vas kotizacija 25€, poleg tega pa boste prejeli še izjemno presenečenje v obliki darilca.
Prijavite se direktno na email naslov tadej.zee@gmail.com z besedilom prijava na dogodek. Prejeli boste povratno sporočilo z vsemi ostalimi podatki.

O Tadeju:
Tadej Zevnik avtor in podjetnik, razvijalec orodja srčni katalist
Je avtor knjige Svoboden v srcu. Tadej izraža pronicljiv čut za razumevanje samega sebe, ki ga na prepričljiv in popolnoma sebi lasten način spaja s tradicionalnimi filozofijami in psihološkim znanjem. Na seminarjih, delavnicah in osebnih srečanjih vam služi tako, da se globlje poveže z vami in razkrije vaše potenciale. To vam pomaga pospešiti reakcijo med vašo trenutno situacijo in željeno situacijo. Rezultat je uspeh v odnosu do sebe, drugih in vašega namena.

Srčno vabljeni!

Share This Story, Choose Your Platform!