logo
Delavnice

Domov2021-07-18T17:43:47+00:00
Tadej ima poseben dar, s katerim pomaga ne le na osebnem, ampak tudi na poslovnem področju. V meni je prepoznal vzrok mojih neuspehov in me tako iz nemoči spravil v moč, za kar sem mu izredno hvaležen. Poleg vsega tega je iskren, pomaga iz srca in dela stvari z dobrimi nameni, kar je v tem času prava redkost. Priporočam!
Anže
Anže Kos – Professional Basketball Player, Your Content Goes Here
Vedno sem imel stisko s časom. Presenetilo me je, da sem s pomočjo Tadejevega znanja pridobil eno uro več časa za družino in eno uro več časa za tek. Z upoštevanjem napotkov glede časa, se počutim veliko bolje v svoji koži. Ljudje opazijo da izgledam veliko bolje. S pomočjo Tadejeve metode so se mi odnosi močno izboljšali.
Silvester Pečjak – lastnik podjetja Pečjak d.o.o., Your Content Goes Here
Zagotovo drži misel, da ti prave stvari pridejo na pot takrat, ko si jih pripravljen sprejeti  s srcem.  Vabilo na Tadejevo delavnico je prišlo v trenutku, ko sem se odločala za samostojno pot.  Bilo je sporočilo, ki je govorilo o spremembi in spoznanju, ki je očem nevidno in se dogaja v srcu.  Pa ne gre za noben fizični proces ampak za povsem nekaj drugega. Za občutek s srcem na način, da spustiš in odpustiš na način, ko začutiš vso srečo, lahkotnost in toplino.
Bila sem brez večjih pričakovanj, kaj je sploh bistvo težav v meni in okoli mene? Ni bilo tisto na zunaj, kar je bilo vidno. Bilo je popolno drugačno razkritje. Tadejevo izkušeno vodstvo »v globino moje teme« je pripeljalo do bolečine, za katero sploh nisem pomislila, da jo nosim v sebi. Kar se je  v meni in okoli mene dogajalo do tistega trenutka je bilo le vrh ledene gore.
Neskončno in srčno sem Tadeju hvaležna za to izkušnjo procesa, ki jo še vedno vadim. Daje mi notranjo moč in pogum na samostojni poti, bolj lahkotno razumevanje odnosov z okolico in tistega srčnega  poslanstva, ki ga hvaležno živim. Vsak dan.
Tadeja priporočam vsem, ki so odkriti do sebe in so pripravljeni narediti spremembo, ki jih  bo osvobodila bremen, za katere slutijo ali ne vedo, da jih ovirajo pri  korakih na vsakdanji poti odločitev, sreče in uspeha.
Mateja Letnar - refleksoterapevtka, Your Content Goes Here
Lokacija: Noč knjige - Knjižnica Miklova hiša Ribnica
Do predavanja še:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Naročilo knjige

Knjiga, ki odpira tisti prostor med vrsticami – za nekaj več. Vsekakor vredna branja!

Cena knjige v prodaji 22€
+ poštnina

  Način plačila
  po povzetjupo bančni transakciji
  Vnesite kodo proti spam-u: captcha

  Vaše podatke bomo uporabili izključno za naročilo.

  Mnenja bralcev

  Enostavna, a zelo globoka knjiga. Knjiga, ki iz neznanja išče znanje. Znanje in razumevanje o zaupanju vase in v druge. Knjiga, ki odpira, podpira in povezuje. Knjiga, ki bralca nasmeji in zabava. Moram priznati, presenetila me je. Na prvi pogled mi je delovala kot še en priročnik. Srce z naslovnice in zelo močan naslov sta me pritegnila, a hkrati ustvarila pomislek, da gre še za eno knjigo, ki si nadeja izkoriščati simboliko za uspešno prodajo. A že po uvodu sem spoznal, da naslov in srce nista v knjigi po naključju. Avtor se direktno, brez leporečenja dotakne srčike, izvora, tistega najranljivejšega, a hkrati najmočnejšega dela našega življenja – otroštva. Občutek imam, da bi po vsakem odstavku lahko razmišljal še naprej. Vsaka beseda, vsak stavek je napisan z določenim namenom. Tako skriva v sebi tudi nekaj skrivnostnosti. Odpira zanimanje. Kaj je še naprej? Jezik in besede lepo tečejo, čuti se povezanost napisanega. Kot da je bilo celotno besedilo napisano naenkrat. Ob branju je opaziti vrednote: zaupanje, radost, sprememba, možnost, razumevanje, varnost, potencial, iskrenost, upanje. Tadej ima občutek za podano, zna dozirati, odpira vprašanja. Občutek imam, da posluša bralca. Ob branju se bralec počuti varno. Občutek imam, da nisem sam, da je nekdo ob meni. Zdaj vem, da je to knjiga, ki jo bom lahko še večkrat prebral. Hvala, Tadej.

  Uroš Ferlin, Hekanje časa

  Tadej je živel dokaj povprečno življenje mladostnika. Iskanje po več in potreba po pozornosti sta ga privedla v slabo družbo. Ker ni našel globljega smisla, se je odločil, da bo temu naredil konec. In takrat se je zgodil čudež. Čudež, ki mu lahko rečemo tudi razumevanje življenja. Čudež, ki je neko povprečno zgodbo spremenil v radost, veselje, ljubezen …

  Tadej je poleg veličine življenja začutil, da lahko s svojo zgodbo razblini meglo povprečnosti, nerganja, izgovorov tudi pri drugih ljudeh – če je lahko on, lahko vsak.

  Iza Login, Outfit7

  Knjiga, ki je kar ne moreš izpustiti iz rok in bi jo kar bral!
  Izredno zanimivo je, da se zdi, kot da bi bral tri zgodbe: avtorjevo avtobiografijo vse od njegovih ranih let; knjigo o osebni rasti, o tem, kako in na kakšen način lahko oplemenitimo svoje življenje; in nenazadnje svojo lastno zgodbo, ki jo podoživljaš vmes med branjem.

  Knjiga, ki odpira tisti prostor med vrsticami – za nekaj več. Vsekakor vredna branja!

  Zvonka Poje, teologinja

  Svoboden v srcu Tadeja Zevnika je presunljivo pričanje za vse, ki ne želijo več zgubljati časa v neljubečem odnosu do sebe in drugih. Je dragocena izpoved za vse nas, ki smo še na pragu odkritij – o sebi in s tem o svetu. Kako opogumljajoče pisanje, ki spodbuja k iskrenim pogovorom o svojih sposobnostih in zmožnostih ter spoštovanju sočloveka.

  Izjemni učinki te iskrene izpovedi bodo gotovo prinesli olajšanje in srečo pri svobodi v srcu številnim bralkam in bralcem. Hvala v imenu njih, sebe in svetlejše prihodnosti, Tadej!

  Tadeja Zupan Arsov, Ph RED

  Moja razmišljanja

  Vas obveščam o novih vsebinah?

  Prijavi me

  Title

  Go to Top